Naisjärjestöjen keskusliitto Twitterissä Naisjärjestöjen keskusliitto Facebookissa
 

Osaavat JA VAIKUTTAVAT NAISET vaalivat ja RAKENTAVAT YHTEISTYÖSSÄ TASA-ARVOISta ja kestävää YHTEISKUNtaa

 
 
 
 

Kutsu Hiki vie huipulle - tilaisuuteen 26.5.2017 

Tervetuloa #hikiviehuipulle -tilaisuuteen Helsingin Jäähallille 26.5.2017 klo 14-17!

Joukkuevoimistelun 18. maailmanmestaruuskilpailut järjestetään 26.-28.5.2017 Helsingin Jäähallilla. Suomen Voimisteluliitolla ilo kutsua sinut #hikiviehuipulle -tilaisuuteen, joka pitää sisällään lajiesittelyn joukkuevoimistelusta, #hikiviehuipulle -paneelikeskustelun sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä näkemään MM-kilpailuun osallistuvien huippumaiden kenraaliharjoitukset.

Panelistit ovat Emma Terho, Laura Lepistö, Marianne Vikkula ja Sari Multala. Panelistien esittelyt sekä tarkemmat tiedot tilaisuudesta löydät täältä.

Tilaisuus on kutsuvierastilaisuus. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Some- kampanja

Tilaisuus yhdessä #hikiviehuipulle sosiaalisen median kampanjan kanssa on osa Naisjärjestöjen keskusliiton 100 tasa-arvotekoa -hanketta www.tasaarvo100.fi. Osallistu sinäkin 14.5. äitienpäivänä alkavaan #hikiviehuipulle somekampanjaan jonka tavoitteena on kannustaa kaikkia liikkumaan ja urheilemaan. Tavoitteena on tällöin julkaista eri sosiaalisen median kanavissa urheilun todellista arkea, hikoilevia voimistelijoita ja urheilijoita.

#hikiviehuipulle kampanjalla halutaan ennaltaehkäistä nuorten drop-out -ilmiötä ja muistuttaa, että hikoillen ja töitä tehden on mahdollista saavuttaa tavoitteita.

Mikä sai sinut hikoilemaan? Jaa ihanan hikinen kuvasi sosiaalisessa mediassa #hikiviehuipulle ja kutsu ystävät mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Naisjärjestöjen Keskusliiton uutiskirje 3/2017

 
 
  • We All
  • Wihuri-logo
  • OKMlogo
  • Naisten ääni
 
 
 
 
 
login Synergia Foxy