Hyppää sisältöön

Vieraskirja / Gästbok

Jätä viestisi Naisjärjestöjen Keskusliitolle!

 
 
 
 
 
 
Sähköpostiosoitteita ei julkaista.
Pidätämme oikeudet muokata, poistaa tai jättää tekstit julkaisematta.
37 merkintää.
Leea Paija - Vantaa kirjoitti 24.9.2021
Lämpimät onnittelut ja kiitokset 110-vuotiaalle vahvalle tasa-arvovaikuttajalle!
Demo Finland kirjoitti 24.9.2021
Lämpimät onnittelut Naisjärjestöjen Keskusliitto - tärkeää työtä tasa-arvon puolesta jo 110 vuotta! Tsemppiä tähän työhön myös tuleville vuosille!
Merja Laitinen - Helsinki kirjoitti 24.9.2021
102-vuotias Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto eli VOL onnittelee nuorekasta ja vaikuttavaa 110- vuotiasta Naisjärjestöjen keskusliittoa! Yhdessä teemme työtä kohti tasa-arvoisempaa tulevaisuutta! ??????????????
Eija Sorvari - Helsinki kirjoitti 24.9.2021
Miina Sillanpään Säätiö onnittelee lämpimästi 110-vuotiasta Naisjärjestöjen Keskusliittoa!
Laura Rapo, Exit - pois prostituutiosta ry - Helsinki kirjoitti 24.9.2021
Lämmin onnittelu modernille ja perinteikkäälle Naisjärjestöjen keskusliitto! Olette ajaneet jo yli vuosisadan monipuolisesti naisten asiaa. Paljon on saavutettu, mutta paljon on vielä tekemistäkin. Yhdessä tekemällä voimme kaiken hyvän saavuttaa!
UN Women Suomi - Globaali kirjoitti 24.9.2021
UN Women Suomi onnittelee sydämen pohjasta 110-vuotiasta Naisjärjestöjen keskusliittoa! NJKL:n merkitys suomalaiselle tasa-arvo ja naisasiatyölle on korvaamaton. On kunnia olla Naisjärjestöjen keskusliiton jäsen ja tehdä tätä työtä rinta rinnan muiden naisjärjestöjen ja tasa-arvon puolustajien kanssa.
Kirsi Varhila - Helsinki kirjoitti 24.9.2021
Käsittämättömän upeita naisia arjessa ja juhlassa. Niitä olemme me kaikki ja erityisesti rohkeat edustajamme jo 110v ajan. Onnea ja kiitos!
Marianne Heikkilä - Helsinki kirjoitti 24.9.2021
Onnea Naisjärjestöjen Keskusliitto 110 vuotta. Edistetään tyttöjen ja naisten oikeuksia, osallisuutta ja päätöksentekoa kaikkina aikoina kaikkialla maailmassa. Sydämellinen kiitos yhteistyöstä yli sadan vuoden aikana. Marttaliitto
Helsingin Demarinaiset kirjoitti 24.9.2021
Paljon onnea 110 vuotiaalle Naisjärjestöjen Keskusliitolle! On hienoa saada olla mukana yhteisessä tasa-arvotyössä, jota liitto mallikkaasti vie eteenpäin.
Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry kirjoitti 24.9.2021
Onneksi olkoon 110-vuotias keskusliitto! Korento on mukana tasa-arvo työssä gynekologisten sairauksien ja oireyhtymien kanssa elävien ääntä esiin tuoden!
Kristina Stenman - Helsinki kirjoitti 24.9.2021
Lämpimät onnittelut, ja kiitokset yhteiskuntaa mullistaneesta ja parantaneesta työstä, Naisjärjestöjen Keskusliitto! Varmaste gratulationer och tack, Kvinnoorganisationernas Centralförbund! Työ jatkuu! Arbetet fortsätter!
Naisjuristit ry kirjoitti 24.9.2021
Kohottakaamme malja 110-vuotiaalle Naisjärjestöjen Keskusliitolle ja samalla kaikille, jotka ovat ahkerasti uurastaneet vuodet ja vuosikymmenet, jotta naisilla on hyvä olla, elää ja toimia, Suomessa ja maailmalla. Lämpimästi onnitellen, yhteisestä taipaleesta kiittäen ja tulevia vuosikymmeniä innolla odottaen, Naisjuristit ry
Eija Koivuranta - Helsinki kirjoitti 24.9.2021
Sydämelliset onnittelut 110-vuotisuutta juhlivalle edelläkävijälle Naisjärjestöjen Keskusliitolle! Olemme iloisia ja ylpeitä, että osallistuttu ja vaikutatte myös Väestöliitossa!
VEERA-hanke - Helsinki kirjoitti 24.9.2021
Paljon onnea upealle järjestölle, emme olisi mitään ilman teidän työtänne! ??
Rusettiry - Suomi kirjoitti 23.9.2021
Riemukkaat Onnittelut hyväikäiselle Naisjärjestölle ⚘
Katriina Bildjuschkin - Helsinki kirjoitti 23.9.2021
Suomen kätilöt onnittelevat 110 vuotiasta Naisjärjestöjen Keskusliittoa. Kiitos hyvästä yhteistyöstä.
Tunne rintasi ry Johanna Artola - Helsinki kirjoitti 23.9.2021
Maailma jossa jokainen saa olla juuri sellainen kun itse haluaa ja kehittää itseään juuri sellaiseksi, kuin itse haluaa on tärkeä tavoite. Esteenä ei saa olla sukupuoli, tausta tai muut ulkouolisen asettamat rajoitteet. Naisjärjestöjen Keskusliitto on rakentanut ja rakentaa osaltaan sellaista maailmaa. Olemme ylpeitä että saamme olla mukana tässä työssä. NJKL:ää lämpimästi onnitellen! Tunne rintasi ry

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.