Hyppää sisältöön

Lahjoita!

Kertalahjoitus

Lahjoituksella voit tukea sinulle merkityksellisiä asioita. Naisjärjestöjen Keskusliiton lahjoituksina saamat varat käytetään naisten aseman ja oikeuksien, sukupuolten tasa-arvon sekä tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksien edistämiseen Suomessa. Yleishyödyllisenä toimijana Naisjärjestöjen Keskusliitto ei maksa veroa saamistaan lahjoituksista, joten lahjoituksesi tukee työtämme lyhentämättömänä.

Kerätyt varat kohdistetaan Naisjärjestöt ry:n toimintaperiaatteiden mukaiseen viestintä- ja vaikuttamistyöhön, jossa jaetaan tietoa sukupuolten tasa-arvon tilanteesta ja hyvistä käytännöistä tasa-arvon edistämiseksi. Varoja voidaan käyttää myös kaikille avoimien tasa-arvotapahtumien, kuten seminaarien järjestämisestä aiheutuvien kustannuksien kattamiseen. Varoja voidaan käyttää työvoimakustannuksiin siltä osin, kuin kulut palvelevat välittömästi varojen varsinaista yleishyödyllistä käyttötarkoitusta.

Testamenttilahjoitus

Naisjärjestöjen Keskusliiton toimintaa voi tukea kertalahjoituksen lisäksi myös testamenttilahjoituksella.
Lisätietoja testamenttilahjoituksen tekemisestä antaa pääsihteeri Terhi Heinilä
terhi.heinila [at] naisjarjestot.fi, 040 530 5544

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Liity jäseneksi

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.