Hyppää sisältöön

Naisjärjestöjen Keskusliitto hakee ihmisläheistä ja uudistushaluista pääsihteeriä

Naisjärjestöjen Keskusliitto hakee asiantuntijaorganisaatioonsa pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pääsihteerinä suunnittelet, kehität ja johdat liiton toimintaa yhdessä hallituksen ja toimiston asiantuntijoiden kanssa. Pääsihteerin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat henkilöstön, hallinnon ja talouden kokonaisuudet, jäsenjärjestöyhteistyö, liiton vaikuttamistyön johtaminen ja asiantuntijoiden työn tukeminen sekä kansalliset ja kansainväliset verkostot. Naisjärjestöjen Keskusliitto uudistaa parhaillaan strategiaansa, joten uusi pääsihteeri pääsee uudistamaan ja kehittämään Naisjärjestöjen Keskusliiton toimintaa. Tulevan pääsihteerin tehtävässä korostuvat strateginen osaaminen sekä uuden organisaatio- ja toimintakulttuurin kehittäminen.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta esihenkilötehtävistä, osaamista järjestötyöstä sekä ymmärrystä naisjärjestöistä, vankkaa taloushallinnon ja työlainsäädännön tuntemusta, hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on ennestään kokemusta vaikuttamistyöstä, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaamista sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kysymyksistä. Olet joustava, paineensietokykyinen, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen.

Sitoudut toimistojen arvojen (avoimuus, inhimillisyys, yhdenvertaisuus, tasa-arvo, rohkeus) mukaiseen työkulttuuriin. Liiton työskentelykieli on suomi. Ruotsin ja englannin osaamisesta on etua. Työ vaatii matkustusvalmiutta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Sukupuolten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat keskeisiä arvoja toimintamme kaikilla osa-alueilla. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja laajentaa verkostojasi. Meillä saat olla oma itsesi ja tulet sellaisena arvostetuksi.

Pääset tekemään vaikuttavaa tasa-arvotyötä mukavassa työyhteisössä asiantuntevien työntekijöiden ja laajan jäsenjärjestöjoukon kanssa.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Kuukausipalkka on 4800–5000 euroa kokemuksen mukaan. Tarjoamme lisäksi lounas- ja kulttuuriedun sekä laajat työterveyspalvelut. Esteetön toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta työtä tehdään joustavasti myös etänä. Työsuhde alkaa elokuussa 2023 tai erikseen sovitun mukaisesti.

Kuinka haen tehtävään?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected] viimeistään 7.6.2023. Haastattelut ajoittuvat viikoille 24–26.

Toivomme erilaisista taustoista tulevia hakijoita, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvia. Kannustamme hakemaan paikkaa, vaikka et vastaisi sen vaatimuksia sataprosenttisesti, mutta uskot kokemuksesi tekevän sinusta oikean henkilön.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Vt. pääsihteeri Nina Kaipio ([email protected]) , puh. 040 197 4572 sekä

Naisjärjestöjen Keskusliiton varapuheenjohtaja Tuula Pohjola ([email protected]), puh. 050 511 3703.

Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry on vuonna 1911 perustettu sukupuolten tasa-arvoa edistävien naisjärjestöjen kattojärjestö, johon kuuluu yli 70 jäsenjärjestöä ja yhteensä noin 400 000 jäsentä. Naisjärjestöjen Keskusliiton tavoitteena on naisten aseman, sukupuolten tasa-arvon ja tyttöjen ja naisten oikeuksien edistäminen.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.