Hyppää sisältöön

NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITTO HAKEE PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikön työnkuvaan kuuluu sukupuolten tasa-arvoa edistävän moninaisen hanketyön ideointi, suunnittelu ja toteutus sekä Naisjärjestöjen Keskusliiton hanke- ja kampanjatiimin vetäminen ml. Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke (tasaarvoteot.fi). Projektipäällikkö toimii läheisessä yhteistyössä pääsihteerin, koko toimiston, liiton hallituksen ja moninaisten sidosryhmien kanssa. Osana toimiston johtoryhmää projektipäällikkö kantaa vastuuta myös koko organisaation työn etenemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme aloitusaikaa mahdollisimman pian.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa

 • kokemus hankkeiden vetämisestä, ml. talous
 • esihenkilökokemusta tai kokemusta tiimin vetämisestä
 • soveltuva korkeakoulututkinto (eduksi luetaan sukupuolen- tai naistutkimuksen opinnot)
 • kiinnostus sukupuolten tasa-arvon kysymyksiin ja sukupuolten tasa-arvotyön ja tasa-arvopolitiikan keskeisten teemojen tuntemus
 • monipuoliset viestintätaidot
 • vastuullinen ja oma-aloitteinen työote
 • valmius satunnaisiin iltatöihin

Eduksi luetaan

 • järjestötoiminnan ja Naisjärjestöjen Keskusliiton toiminnan tuntemus
 • vahva ja monipuolinen kokemus sidosryhmäyhteistyöstä
 • kyky nähdä mahdollisuuksia ja kehittää ideoista toimintaa
 • erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn sukupuolten tasa-arvon edistämisen parissa, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja verkostojasi. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko). Kuukausipalkka on 3200-3400 euroa kokemuksesta riippuen. Lisäksi tulevat lounas- ja virike-etu. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta tällä hetkellä työ toteutetaan pääsääntöisesti etätyönä. Sukupuolten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat keskeisiä arvoja Naisjärjestöjen Keskusliiton toiminnassa ja henkilöstöpolitiikassa.

Lisätiedot puhelimitse ke 19.1. klo 13–15 pääsihteeri Terhi Heinilä, puh. 040 530 5544. Lisätietoja antaa myös tehtävän nykyinen haltija, projektipäällikkö Liisa Ketolainen pe 21.1. klo 11–12, puh. 044 237 8069 sekä tarvittaessa liisa.ketolainen (at) naisjarjestot.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa ma 24.1. klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto (at) naisjarjestot.fi.

Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry:n tavoitteena on naisten aseman, sukupuolten tasa-arvon ja tyttöjen ja naisten oikeuksien edistäminen yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa.

Naisjärjestöjen Keskusliitto on perustettu vuonna 1911 ja siihen kuuluu 71 jäsenjärjestöä, joissa on noin 400 000 jäsentä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.