Hyppää sisältöön

Häirintä ei ole harmitonta! -koulutus

Mistä häirinnässä oikeastaan on kyse? Miksi siihen on monesti niin vaikeaa puuttua? Miten häirintä voi ilmetä? Minkälaisten asenteiden ja ajatusrakenteiden tulisi muuttua, jotta häirintä saadaan loppumaan?

Häirintä on huolestuttavan yleinen ja vakava ongelma, jonka edessä monet kokevat voimattomuutta ja neuvottomuutta. Häirintää ei aina tunnisteta tai sen vakavuutta vähätellään.

Häirintä ei ole harmitonta -koulutus kertoo käytännön esimerkkien avulla, mitä häirintä on ja millaisia seurauksia sillä voi olla esimerkiksi turvallisuuden tunteen, mielen hyvinvoinnin tai demokratian toteutumisen kannalta. Koulutus lisää ymmärrystä häirinnän monista muodoista ja seurauksista ja antaa vinkkejä häirintään puuttumiseen.

Aika: ke 1.3.2023 klo 14.30–16.30

Paikka: Teams

Ilmoittaudu mukaan tästä ma 27.2. mennessä.

Koulutus on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille. Koulutus antaa ohjeita myös eri alojen vastuu- ja johtotehtävissä työskenteleville.

Koulutus on maksuton.

Ohjelma:

14.30 Tilaisuuden avaus: Naisjärjestöjen Keskusliiton kehittämispäällikkö Nina Kaipio ja Naistenkartanon toiminnanjohtaja Anna Vuorio

Koulutus: Kouluttajina toimivat Naistenkartanon toiminnanjohtaja Anna Vuorio ja Naistenkartanon verkkotyön koordinaattori Veera Heinonen

Koulutus sisältää myös anonyymin osallistavan osuuden.

16.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Koulutus järjestetään Naisjärjestöjen Keskusliiton ja Naistenkartanon yhteistyönä.

#TasaArvoTeot

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.