Hyppää sisältöön

Nuoret tasa-arvovaikuttajat 2022 -koulutus

Haluatko tehdä maailmasta tasa-arvoisemman? Oletko 15–25-vuotias? Haluatko oppia, miten voit vaikuttaa tasa-arvoasioihin yhteiskunnassa? Haluatko edistää sukupuolten tasa-arvoa niin omassa lähipiirissäsi kuin globaalisti? Hae nuoreksi tasa-arvovaikuttajaksi syksyn 2022 ajaksi sunnuntaihin 14.8. mennessä!

Ryhmän tavoitteena on löytää ja toteuttaa uusia tapoja edistää sukupuolten tasa-arvoa. Osallistujana pääset tutustumaan tasa-arvoon laaja-alaisena ilmiönä sekä löytämään itsellesi mieluisan tavan vaikuttaa. Toteutamme ryhmän kolmatta kertaa.

Mukaan voivat hakea kaikki 15–25-vuotiaat nuoret, joita kiinnostavat tasa-arvo ja vaikuttaminen sekä ovat motivoituneita tutustumaan erilaisiin tapoihin vaikuttaa yhteiskunnassa. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Valitsemme ryhmään mukaan 20 vaikuttajaa. Aiempina vuosina hakemuksia on tullut enemmän kuin voimme valita mukaan.

Ohjelma kestää syyskuusta joulukuuhun. Toivomme sinulta aktiivista sitoutumista tälle ajalle noin 5–10 tuntia kuukaudessa. Ohjelma vaatii oma-aloitteisuutta ja toimintaan voi itse vaikuttaa. Tulet suunnittelemaan oman tasa-arvoprojektin yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Ensimmäinen koulutus järjestetään sunnuntaina 11.9.2022 klo 10–16 Helsingissä ja etänä.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan tasa-arvoon kanssamme osana kannustavaa yhteisöä juuri sellaisena kuin olet! Katso lisätiedot ja hae mukaan täällä.

Ryhmän järjestävät yhteistyössä lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi ja Naisjärjestöjen Keskusliitto.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.