Hyppää sisältöön

Vuosikokous 2020

HUOM! Korona-tilanteen takia pyydämme osallistumaan vain etäyhteydellä.

Vuosikokous järjestetään 16.11.2020 Zoom-kokouksena sekä Kuntatalolla Helsingissä klo 16.30 alkaen. Kokoukseen voi osallistua tietoliikenneyhteyttä käyttäen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja vuosikokouksen julkilausuma. Vuosikokouksen keskeisimpiä teemoja ovat Naisjärjestöjen Suomi – paras kaikille!, Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke, tuleviin kuntavaaleihin valmistautuminen ja kuntavaalivaikuttaminen. Kokouksessa käydään myös hallitusvaali, jossa valitaan neljä (4) hallituksen jäsentä kolmivuotiskaudeksi 2021–2023 erovuoroisten tilalle.

Katso täältä ehdokkaat hallitusvaaleihin.

Hybridikokouksen sujuvoittamiseksi Naisjärjestöjen Keskusliitto kartoitti etukäteen jäsenjärjestöjen näkemyksiä ja kannatusta liitteissä 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10 ja 11 oleville päätösehdotuksille. Määräaika näkemysten esittämiselle oli maanantai 26.10.2020.

Lisätietoja antaa järjestöpäällikkö Anniina Vainio [email protected].

Vaalivaliokunta on pyytänyt jäsenjärjestöiltä ehdotuksia hallituksen jäseniksi. Määräaika ehdotuksille oli 5.10.

Vaalivaliokunta kannusti jäsenjärjestöjä esittämään yhteisiä ehdokkaita ja kiinnittämään huomiota siihen, että ehdokkailla tulisi olla vankkaa järjestökokemusta. Jäsenjärjestöt ovat saaneet ehdokaslomakkeet ja toimintaohjeet sähköpostitse.

Lomakkeet vaaleihin löydät:

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.