Hyppää sisältöön

Vuosikokous 2020

Vuosikokous järjestetään 16.11.2020 Kuntatalolla Helsingissä klo 16.30 alkaen. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös tietoliikenneyhteyttä käyttäen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja vuosikokouksen julkilausuma. Vuosikokouksen keskeisimpiä teemoja ovat Naisjärjestöjen Suomi – paras kaikille!, Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke, tuleviin kuntavaaleihin valmistautuminen ja kuntavaalivaikuttaminen. Kokouksessa käydään myös hallitusvaali, jossa valitaan neljä (4) hallituksen jäsentä kolmivuotiskaudeksi 2021–2023 erovuoroisten tilalle.

Jäsenjärjestöt, vuosikokouksen materiaalit

Hybridikokouksen sujuvoittamiseksi Naisjärjestöjen Keskusliitto kartoittaa etukäteen jäsenjärjestöjen näkemyksiä ja kannatusta seuraaville päätösehdotuksille.

Määräaika näkemysten esittämiselle on maanantai 26.10.2020. Jäsenjärjestöjen johdolle on lähetetty kyselylomake vastausten antamista varten.

Lisätietoja antaa järjestöpäällikkö Anniina Vainio [email protected]

Vaalivaliokunta on pyytänyt jäsenjärjestöiltä ehdotuksia hallituksen jäseniksi. Määräaika ehdotuksille oli 5.10.

Vaalivaliokunta kannustaa jäsenjärjestöjä esittämään yhteisiä ehdokkaita ja kiinnittämään huomiota siihen, että ehdokkailla tulisi olla vankkaa järjestökokemusta. Jäsenjärjestöt ovat saaneet ehdokaslomakkeet ja toimintaohjeet sähköpostitse.

Lomakkeet vaaleihin löydät:

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Liity jäseneksi

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.