Hyppää sisältöön

Vapaaehtoiseksi

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke kerää Naisjärjestöjen Keskusliiton jäsenjärjestöissä ja läheisissä yhteistyöjärjestöissä tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä esille yhteen paikkaan.

Osallistumalla järjestöjen työhön voit edistää tasa-arvoa juuri niin kuin haluat. Tarjolla on monia erilaisia tehtäviä ja myös etäosallistuminen on usein mahdollista.

TEE TASA-ARVOTEKO JA TULE MUKAAN JÄRJESTÖJEN TOIMINTAAN!

Tutustu lisää täältä ja ole rohkeasti yhteydessä taulukossa kerrottuihin yhteyshenkilöihin – järjestöt odottavat yhteydenottoasi.

Vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta on demokratian, yhteiskuntarauhan ja yhteiskunnassa syntyvän luottamuksen edellytys. Naisjärjestöjen tekemä tasa-arvon edistämistyö on pitkäjänteistä ja pyrkii muuttamaan rakenteita. Samalla järjestöt tekevät myös konkreettista työtä ihmisten parissa erilaisissa kerhoissa, seuroissa, tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Järjestöissä opitaan toimimaan yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Järjestöt ansaitsevat kaiken tuen ja arvostuksen, jotta työ voi jatkua menestyksekkäästi myös tulevaisuudessa.


Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.