Hyppää sisältöön

Hei sinä strategiatyön konsultti,

jolla on erityisesti moninaisuuden ja tulevaisuudentutkimuksen osaamista!

Tämä on hakukuulutus!

Innostaako naisten kattojärjestön strategiatyön ohjaaminen, sparraaminen ja strategiatyön tukena toimiminen?

Naisjärjestöjen Keskusliitto ry on aloittanut strategianprosessin, joka viedään loppuun ensi vuoden 2023 aikana, ja tarvitsemme tähän prosessiin tueksi osaavan ja innostavan konsultin. Strategiatyön ydinryhmä on jo muodostunut ja ydinryhmän palavereihin osallistuminen on tehtäväsi, samoin indikaattorien miettiminen ja työstösessiot.

Tehtävään valittavalta konsultilta edellytämme erityisesti tulevaisuudentutkimuksen ja moninaisuusosaamista.

Pyydämme tarjouksia konsultoinnista, johon sisältyy osallistuminen strategiaprosessin suunnitteluun, tuki taustadatan keräämiseen jäseniltä ja sidosryhmiltä, strategian sisältöjen työstön fasilitointi noin kolmella eri kerralla sekä tuki indikaattorien miettimiseen. Työ käynnistyy heti, ja valmis strategia on tarkoitus hyväksyä liiton kokouksessa marraskuussa 2023.


Lähetä vapaamuotoinen tarjouksesi 31.10.2022 mennessä osoitteeseen [email protected].

Kysy lisätietoja vaikuttamisen ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Merja Kähköseltä, p. 050 546 6688, tai [email protected].

Vuonna 1911 perustettu Naisjärjestöjen Keskusliitto on sukupuolten tasa-arvoa edistävien naisjärjestöjen kattojärjestö. Naisjärjestöjen Keskusliittoon kuuluu 72 jäsenjärjestöä, joissa on yhteensä yli 400 000 jäsentä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.