Hyppää sisältöön

Järjestökoordinaattorin terveiset: Nuoria naisia naisjärjestötyöhön!

Tulin Naisjärjestöjen Keskusliittoon muutaman kuukauden harjoitteluun syksyllä 2017 mutta viivyin toimistolla lopulta lähes vuoden. Naisjärjestökenttä on valtavan monipuolinen, moninaisten naisten osaamisesta ammentava ja innostava paikka vaikuttaa, verkostoitua ja edistää sukupuolten tasa-arvoa.

Usein töissä ja tilaisuuksissa on kuitenkin parikymppisenä vähemmistössä. Naisjärjestöt tarvitsevat uusia nuoria, aktiivisia jäseniä! Nuoret tuovat tasa-arvotyöhön tuoreita ja rohkeita näkökulmia. Lisäksi monet tasa-arvo-ongelmat, kuten koulutuksen segregaatio, osaamisen vähättely, raskaussyrjintä ja seksuaalinen häirintä, ovat suurelta osalta nimenomaan nuoria naisia koskevia ongelmia, joiden ratkaisemiseen meillä itsellämme on asiantuntemusta. Se pitää valjastaa käyttöön! Samalla pääsee nauttimaan naisjärjestöjen voimaannuttavasta ilmapiiristä ja naisten keskinäisestä kannustamisesta.

Itse siirryn seuraavaksi tekemään Vihreää vaalikampanjointia, vahvasti myös tasa-arvoisen yhteiskunnan eteen. Suurkiitos upeille kollegoille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta! Kannustan lämpimästi kaikkia nuoria huippunaisia hakemaan alla olevaa korkeakouluharjoittelijan paikkaa, joka on mahtava startti uralle tasa-arvoammattilaisena.

Susanna Luukinen
järjestökoordinaattori

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.