Hyppää sisältöön

Naisjärjestöjen Keskusliitto hakee hallinnon assistenttia

Hallinnon assistentin tehtävänä on huolehtia toimiston päivittäisistä hallinnollisista tehtävistä, tapahtumien ja kokousten valmisteluista ja muista käytännön järjestelyistä. Assistentti vastaa toimiston avustavista tehtävistä. Keskusliittona tehtäviin kuuluu yhteydenpitoa jäsenjärjestöihin, vuosikokouksen hallinnointia, hallituksen kokousten järjestämistä, taloushallinnon tehtäviä ja muita hallinto- ja taloustiimin tehtäviä. Hallinnon assistentti työskentelee tiiviissä yhteistyössä pääsihteerin ja järjestöpäällikön kanssa.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa

  • vankka järjestöhallinnon kokemus
  • tarkka ja huolellinen työote
  • yhteisteistyökyky, tiimityöskentelytaidot
  • joustavuus ja asioiden nopea omaksuminen
  • toimisto-ohjelmistojen (Microsoft Office 365) sovellusten hallinta, taloushallinnon järjestelmien osaaminen

Eduksi luetaan

  • kansalaisjärjestön hallinnon ja yhdistyslain tunteminen
  • kokemus sidosryhmien kanssa toimimisesta
  • kokemus etäkokousten ja webinaarien kanssa työskentelystä
  • kielitaito

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn sukupuolten tasa-arvon edistämisen mahdollistajana, näköalapaikan järjestötoimintaan ja mukavat työkaverit. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) tai sopimuksen mukaan ja toistaiseksi voimassa oleva. Kuukausipalkka on 2400-2600 euroa. Lisäksi tulevat lounas- ja virike-etu. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa. Mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Sukupuolten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat keskeisiä arvoja Naisjärjestöjen Keskusliiton toiminnassa ja henkilöstöpolitiikassa. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä ja kannustamme esimerkiksi eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia hakemaan tehtävää. Lisätietoa toiminnastamme www.naisjarjestot.fi ja www.tasaarvoteot.fi.

Lisätiedot puhelimitse
hallinnon assistentti Jutta Ojanen, puh. 046 922 2201
pääsihteeri Terhi Heinilä, puh. 040 530 5544

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 24.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten toukokuun aikana. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.