Hyppää sisältöön

Naisjärjestöjen Suomi 110-vuotisjuhlatilaisuus

Naisjärjestöjen Suomi -juhlatilaisuus Hanasaaressa 24.9.2021 klo 14.30-17, hybriditilaisuus.

Naisjärjestöjen Keskusliitto täyttää 110 vuotta. Juhlavuoden vaikuttavimmassa tapahtumassa juhlimme naisliikettä ja naisten kansainvälistä yhteistyötä 69 jäsenjärjestömme kanssa.

Tilaisuudessa puhuvat muun muassa presidentti Tarja Halonen, komissaarina ja ministerinä toiminut Cecilia Malmström, Svenska Kvinnoförbundetin varapuheenjohtaja Ramieza Mahdi, näyttelijäntaiteen professori Elina Knihtilä ja teatterinjohtaja Maria Sid. Käsittelemme sukupuolten tasa-arvoa ja naisjärjestöjen merkitystä pohjoismaisessa ja EU-kontekstissa, minkä lisäksi luvassa on kulttuuriesityksiä.

Ohjelman tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Tilaisuus on kaksikielinen (suomi-ruotsi). Juhlatilaisuuden järjestää Naisjärjestöjen Keskusliitto yhteistyössä Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen ja Yleisradion kanssa, Jenny ja Antti Wihurin rahaston, Svenska kulturfondenin ja opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan juhlatilaisuuteen etänä omalta koneelta. Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tästä.

Alla är välkomna att delta i evenemanget på distans via sin egen dator. Anmäl dig här.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Liity jäseneksi

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.