Hyppää sisältöön

Vuosikokous 2021

Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisations Centralförbund ry kutsuu jäsenjärjestönsä tämän vuoden vuosikokoukseen 15.11.2021. Jokaisella jäsenjärjestöllä on kokousedustajapaikkoja yhdestä viiteen – suhteessa omaan jäsenmääräänsä. Ilmoittautuminen vuosikokoukseen aukeaa myöhemmin syksyllä ja ilmoitamme siitä jäsenjärjestöillemme sähköpostitse sekä viestimme aiheesta sosiaalisessa mediassa.


Vuosikokouksessa valitaan Naisjärjestöjen Keskusliitolle uusi puheenjohtaja ja neljä hallituksen jäsentä

Vuosikokouksessa valitaan liitolle puheenjohtaja ja neljä (4) hallituksen jäsentä kolmivuotiskaudeksi 2022–2024 erovuoroisten tilalle.

Naisjärjestöjen Keskusliiton vaalivaliokunta kannustaa jäsenjärjestöjä esittämään yhteisiä puheenjohtaja- ja hallitusehdokkaita ja kiinnittämään huomiota siihen, että ehdokkailla tulisi olla vankkaa järjestökokemusta. Vaalivaliokunta pyytää jäsenjärjestöiltä ehdotuksia liiton hallituksen puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle sunnuntaihin 3.10.2021 klo 16.00 mennessä.

Ilmoita ehdokas puheenjohtajaksi klikkaamalla kuvan linkkiä.
Ilmoita ehdokas puheenjohtajaksi klikkaamalla kuvan linkkiä.
Ilmoita ehdokas hallitukseen klikkaamalla kuvan linkkiä.
Ilmoita ehdokas hallitukseen klikkaamalla kuvan linkkiä.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.