Hyppää sisältöön

Hållbar idrott

Hållbar idrott on Finlands Svenska Idrottin ja Naisjärjestöjen Keskusliiton vuonna 2023 toteuttama yhteishanke, jossa urheilutoimijat saavat tukea tasa-arvotyöhön Vastuullinen urheiluseura -verkostotapaamisissa.

Etätapaamisissa käsitellään mm. antidopingia, hyvää hallintoa, johtamista ja kestävää kehitystä. Verkosto kokoontuu noin kahden kuukauden välein vuoden 2023 aikana. Tapaamisissa puhutaan suomea ja ruotsia. Verkosto on suunnattu urheiluseuratoimijoille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan verkostoon matalalla kynnyksellä. Voit osallistua tapaamisiin silloin, kun sinulle sopii.

Ilmoittaudu mukaan verkostoon!

Seuraava tapaaminen on 1.6. klo 18–19.30. Tapaamisen teemana on tasa-arvo ja valmentaminen. Vierailevana puhujana on Merja Markkanen, joka työskentelee Suomen Valmentajien Valmentaa kuin nainen -hankkeessa. Markkanen kertoo, mikä aiheuttaa epätasa-arvoa valmentamisessa ja mitä käytännön tekoja urheilutoimijat voivat tehdä tasa-arvon hyväksi.

Verkoston tapaamiset:

  • 2.2.2023 klo 18.00–19.30 Teema: Uusi seksuaalirikoslaki
  • 31.8.2023 klo 18.00–19.30 Teema: ilmoitetaan myöhemmin
  • 2.11.2023 klo 18.00–19.30 Teema: ilmoitetaan myöhemmin

Lue lisää verkostosta Finlands Svenska Idrottin sivuilta sekä verkoston perustamisen taustoista täältä.

Läs mera här!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme!

Kuulet uusimmat uutisemme noin 10 kertaa vuodessa.

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Lue kaikki uutiskirjeemme täältä.

Onko järjestösi kiinnostunut jäsenyydestä?

Naisjärjestöjen Keskusliitto edistää sukupuolten tasa-arvoa ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksia yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa.

Liiton jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset ja muut rekisteröidyt yhdistykset.